Op deze website kunt u informatie vinden over Traditionele Chinese Geneeskunde en acupunctuur.

Acupunctuur Amerongen is de praktijk waar u terecht kunt voor o.a. gynaecologische klachten, begeleiding bij IVF/ICSI, pijn, stress, burn-out, allergieën, neurologische aandoeningen, weerstand, stoppen met roken en klachten met onduidelijke oorzaak. In mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende (oosterse) technieken zoals; acupunctuur, ooracupunctuur, moxa, cupping, patentformules van Chinese kruiden en een eventueel voedingsadvies. Door deze behandelwijzen met elkaar te integreren kan een optimaal resultaat bereikt worden.

Gratis 4e nazorgbehandeling en Chinese kruiden bij rookstoptraject

In de maand oktober is het traditioneel gezien weer de maand om te stoppen met roken. Met (oor)acupunctuur worden de vervelende bijwerkingen zoals onrust, zenuwachtig zijn, slaapproblemen dusdanig verminderd en verdwijnen zelfs, waardoor het stoppen beter vol te houden is. Wanneer u in oktober bij mij de eerste afspraak hiervoor maakt, krijgt u de 4e nazorgbehandeling gratis. Tevens krijgt u gratis extra ondersteuning van druppels op basis van Chinese kruiden.

Af en toe publiceer ik een nieuwe column, met meestal het hoofdthema acupunctuur en Chinese Geneeskunde. Deze maand een heerlijk lunchgerecht met geroosterde pompoen en ahornsiroop. Volgens de Chinese voedingsleer verwarmend voor de Milt en Qi versterkend.

Voor informatie over uw specifieke klachten of indien u een afspraak wilt maken, kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06-37 43 33 49.
Ook kunt u de contact pagina gebruiken. Uw vraag zal dan zo volledig mogelijk beantwoord worden.

Voor het vergelijken van uw zorgverzekering voor 2016 kunt u kijken bij de tabbladen Tarief en Links.

Mariëtte Gerts-Overbosch (acupuncturist)